Wandelzoektocht + spaghettiavond

Standard

Voor de negende keer op rij organiseert KLJ Haasdonk in samenwerking met de EX-KLJ’ers op zondag 3 november een wandelzoektocht met aansluitend een spaghettifestijn. Het wordt een dagje stappen doorheen de mooie Haasdonkse flora met een Italiaans getinte afsluiter.

In de aanloop naar de spaghettiavond organiseert ex-KLJ opnieuw een wandelzoektocht langs de Haasdonkse velden en wegels. Er kan gestart worden vanaf 14u00 in de VBS Wonderwijs (Poerdam 1). De lengte van de tocht bedraagt een tiental kilometer. U betaalt twee euro per deelnamebundel en onderweg kan u tegen betaling genieten van een drankje, een deugddoend soepje of een lekkere pannenkoek.

Voor de spaghettiavond verwachten we u eveneens graag op de VBS Wonderwijs. (Dit kan ook zonder de combinatie met de wandelzoektocht) Inschrijven hiervoor kan eveneens via info@kljhaasdonk.be. Graag met vermelding van het aantal volwassenen of kinderen, en het tijdstip van voorkeur waarop u wil komen eten: 17u of 19u.
De kostprijs voor de spaghetti à volonté is 15 euro per persoon en 10 euro per kind (<12 jaar). Nadien is er ook een dessertje voorzien, dit is inbegrepen in de prijs. Ook een vegetarische variant zal beschikbaar zijn!

Hopelijk tot dan!

De leiding van KLJ Haasdonk en Ex-KLJ