Ouderavond

Standard

Graag presenteren wij jullie dé allereerste ouderavond van KLJ Haasdonk! Wij zorgen om de twee weken voor een leuke tijd voor jullie kinderen, wel.. nu is het tijd voor een leuke tijd voor jullie! Hou jullie vast aan jullie onderbroek, want het belooft een topavond te worden!

Wat mogen jullie allemaal verwachten? Een heuse show! Samen met de leden hebben wij onze koppen bij elkaar gestoken om er een memorabele avond van te maken met verschillende actjes, sketchjes, liedjes, toneeltjes, dansjes, … maar laten we nog niet alles verklappen. Graag willen we van de gelegenheid ook gebruik maken om ons als bestuur en werking voor te stellen, en al jullie vragen te beantwoorden.

Laten we de praktische zaken even overlopen. Op  zaterdag 23 november nodigen wij jullie allemaal uit om 19u in ons lokaal. Rond 19u30 hopen wij te starten met de show, we gokken dat deze rond 21u30-22u gedaan zal zijn. Wij zorgen ondertussen voor verfrissing en versnaperingen. Hopelijk mogen we jullie massaal verwachten! Graag vragen we jullie om even te laten weten indien je kind deelneemt en met hoeveel personen jullie komen kijken. Dit kan via info@kljhaasdonk.be .

Uiteraard zal er ook geoefend worden om deze show tot een goed einde te brengen. De oefenmomenten zullen doorgaan tijdens enkele activiteiten (14u – 17u30). Als je kind graag meedoet met de show is het wel belangrijk op deze oefenmomenten aanwezig te zijn. De oefenmomenten zullen doorgaan op:

  • Kadeekes: Zondag 20 oktober (‘De bladeren vallen van de bomen’) & zondag 17 november
  • Piep: Vrijdag 8 november en zaterdag 9 november (Sleepover) & zondag 17 november
  • Jong: Vrijdag 1 november en zaterdag 2 november (Sleepover) & zondag 17 november
  • Oud: In samenspraak met de leden

 

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

Het bestuur van KLJ Haasdonk